• tafelberg
  • vergeet me nietjes
  • strand en zee
  • gangapurna
  • paardenbloem

Ervaringen


Nationale Postcodeloterij

TafelbergHRconsult heeft aan een groep van 12 personen van de Goede Doelen Loterijen de workshop Nostress@work gegeven. In 4 modules zijn onderwerpen als bewustwording, lichaamshouding, voeding en mentale instelling behandeld. De reacties waren lovend en de hele training is met een 8 gemiddeld beoordeeld.   

Ellen Hogervorst, Rector Lottery Academy


RTL Nederland

RTL Nederland heeft samen met TafelbergHRconsult  succesvol een Fit & Gezond Week neergezet. Het programma bestond uit diverse workshops en activiteiten rondom het thema Fit & Gezond zijn en blijven. TafelbergHRConsult heeft op een zeer professionele, enthousiaste en kwalitatief hoge wijze workshops verzorgd rondom stress, voeding, concentratie & focus en slapen. Het was een zeer geslaagde Fit & Gezond week.

Maartje Koopmans, HR Adviseur


Rituals

Alles heeft een reden zegt men. Dit geldt in mijn geval ook voor het in contact komen met Liesbeth Visser. Al vanaf de eerste ontmoeting was er een klik. Samen zijn we het levensloop traject aangegaan. De tijd was daar, de behoefte was daar en de wil om te veranderen was daar. Met duidelijke opdrachten, heldere inzichten, geduld en warmte heeft zij mij als een kompas geleid naar mijn echte ik.

Shantal Jagessar


Van Ede & Partners

De workshops van Nostress@work zijn ervaren als zeer prettig, kundig en wetenschappelijk. Er werden direct toepasbare oefeningen aangeboden en veel nieuwe bruikbare inzichten verschaft. Het was prettig dat naast de praktische oefeningen, kennis en theorie werd overgedragen. De deelnemers konden na de workshops met meer bewustzijn en aangereikte handvatten verder werken aan hun vitaliteit en het beter omgaan met stress.